Cobalus Cantor en de Certificering van Genoegens

Het nieuwste boek uit 2024

Cobalus Cantor leeft in het grote bos nabij de stad. De kabouters verzamelen geen geld, geen goud of edelstenen of andere materiële zaken die in de mensenwereld als belangrijk worden ervaren. Voor de kabouters tellen alleen de genoegens die onderling geruild worden. Een ‘rijke’ kabouter heeft op deze manier een grote Collectie van Genoegens, maar tegelijk geen bezit. Immers, deze genoegens worden bewaard en gekoesterd door de andere kabouters.

Cantor maakt in dit verhaal een reis naar de grote mensenuniversiteit om een interuniversitaire samenwerking te certificeren. Hij wordt gevraagd om te gaan promoveren en de academische wereld beter te leren kennen. Cantor maakt een bizarre reis en verwondert zich over de huidige stand van de wetenschap en haar bizarre omgangsvormen. Hij doet een ontdekking die de oorzaak van de ethische academische deformatie aan het licht brengt. Hoe zal het aflopen met de eens zo genoegensvolle universiteit?

Een Academisch Ethisch Enigma van de Certificering van Genoegens

Boek bestellen via e-mail aan cobalus.cantor@gmail.com. Binnenkort verkrijgbaar via Bol.com. Kosten € 28, = incl verzendkosten.

In de maak: De Engelse vertaling in The Dinkum Certification of Pleasures.